Turf wars

 

After the neighbours had builders redoing their kitchen and conservatory for three months we decided to retaliate and had a loft conversion built, and a small extension. We’d see how they liked the noise. In response they had a swimming pool constructed, just beyond the patio. The work went on for weeks and required the use of a small excavator. We countered by erecting a studio at the end of the garden. Now they’re having a loft conversion, which has to be pure spite. Why do they need extra space in the roof? There are only the two of them living there. Iain’s now investigating the possibility of excavating under the floor and creating a utility area, a games room for Sam, and a wine cellar. 

 

 

 

Simon Collings


This entry was posted on in homepage and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.